Priser m.m.

För alla tjänster jag utför åt dig som privatkund betalar du 580 kr/tim (inkl. moms). Är du pensionär får du 10% rabatt.


Jag debiterar även resorna om arbetet utförs längre än 1 mil från Stora Mellby. För överskjutande mil kostar det 85 kr per mil (inkl. moms).


Du kan få skatteavdrag för hushållsnära tjänster för vissa delar av arbetet jag utför åt dig. Det gäller trädgårdsskötsel, trädbeskärning, häckklippning och beskärning av rosor. Vill du utnyttja den möjligheten behöver du veta att du har avdragsutrymme kvar att utnyttja. Läs mer i Skatteverkets information om husarbete.


Om du som representant för ett företag eller en förening vill ha min hjälp, eller om du som privatkund vill ha större arbeten gjorda, begär offert för arbetet som ska utföras.

Hantering av personuppgifter

I mitt arbete behöver jag hantera uppgifter om dig som person, oavsett om du är privatkund, eller representant för ett företag eller en förening. Som grund samlar jag inte in fler uppgifter om dig än vad som är nödvändigt för att kunna fullgöra mitt uppdrag för dig, eller företaget/föreningen. Det rör sig om följande typ av information och hantering:


Privatkund:

  • Faktureringsuppgifter såsom personnummer, namn, adress, kontaktuppgifter (telefonnummer, e-mejladress). Personnummer och namn på person som ska dela eventuellt RUT-avdrag med dig.
  • Annan information som jag får av dig för att kunna fullgöra mitt uppdrag på ett bra sätt, t.ex. tomtkarta med fastighetsbeteckning och/eller annan personlig information om dig eller anhöriga till dig.
  • Ovanstående uppgifter sparar jag i mitt kundregister, mina kontaktlistor och/eller i en arbetskatalog på datorn. Faktureringsuppgifter sparar jag så länge bokföringslagen kräver. Annan information behåller jag ett år efter att jag konstaterat att vi avslutat vårt samarbete.
  • Jag kan också behöva dela vissa uppgifter med underleverantörer som hjälper mig att fullgöra mitt uppdrag.


Företags-/föreningsrepresentant (kund eller leverantör):

  • Namn och kontaktuppgifter till dig som representant för företaget/föreningen. Dessa uppgifter sparar jag i mitt kund-/leverantörsregister och i mina kontaktlistor.


Mottagare av nyhetsbrev:

  • Namn och e-mejladress har jag i en sändlista för mina utskick av nyhetsbrev. Dessa uppgifter tar jag bort om du inte längre vill ha nyhetsbrevet.Skicka mig ett e-mejl om du vill

  • veta vad jag har för information om dig,
  • att jag rättar någon information, eller
  • att jag tar bort det som jag kan ta bort med hänsyn till lagar.


Namn:

Katarina Olsson

Adress:

Olsbacken 8

Postadress:

441 73 Sollebrunn

Telefon:

070 - 587 04 89

e-post:

Facebook: